Yes jullie gaan trouwen!

Te gek! Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!
Hoe leuk is het om al deze voorbereidingen te treffen voor jullie grote dag.
Natuurlijk hebben jullie hier een fotograaf bij nodig, en daarvoor zijn jullie bij mij aan het juiste adres!
Alle bijzondere, te gekke, speciale, emotionele en onvergetelijke momenten laten vastleggen op beeld. Dat is precies wat ik doe en waar ik jullie in kan voorzien op de mooiste dag van jullie leven.

Vooraf maak ik graag kennis met jullie, dit kan door middel van een gesprek met een heerlijke kop koffie of thee en versgebakken koekjes aan de keukentafel, maar indien gewenst ook via skype of FaceTime natuurlijk.
Tijdens dit gesprek bespreken we al jullie wensen en mijn mogelijkheden die ik jullie kan beiden.
Ook geef ik jullie graag tips en trics en natuurlijk antwoorden op al jullie vragen!

Ik vind het belangrijk dat er een toffe klik zal zijn tussen mij en jullie als bruidspaar, als de klik er is,
dan gaat de rest altijd vanzelf en zal er zeker tijdens de bruiloft ook een heerlijke ontspannen sfeer zijn, en ook dat zal alleen maar ten goede komen aan het resultaat van de foto’s.
Met al mijn ervaring, creativiteit en enthousiasme zorg ik ervoor dat er geen moment gemist zal worden op jullie bruiloft,
de gehele dag focus ik mij op alles wat er gebeurt en gaat gebeuren en ben hier natuurlijk als eerste bij om het voor jullie op de mooiste manier vast te leggen.

Mijn werkwijze is puur, oprecht en ongedwongen, dat is wat ik wil vastleggen op jullie grote dag.
Alles wat er gebeurd is “echt”, geen statieportretten of gemaakte plaatjes, geen nep lach of ongemakkelijke poses voor de camera.
Nee, jullie gaan op de foto precies zoals jullie zijn. Alles gebeurt vanzelf en dat is toch wel de magie van mijn fotografie.
Alles op een bijzondere manier vastleggen wat er werkelijk gebeurt.
Zodat jullie straks terugkijken op een prachtige serie foto’s waarop jullie, maar ook zeker al jullie gasten zullen stralen zoals jullie echt zijn!

Wie wilt dat nu niet?!