Over mij

 

 

 

 

 

 

Hoi ik ben Yardena, ik ben de trotse eigenaar van dit prachtige bedrijf. Hoe bijzonder is het om van je hobby je werk te kunnen maken?

Dat is wat ik heb gedaan en wat ik elke dag nog steeds met heel veel plezier, liefde en energie doe! Ik ben geboren in Gorinchem en heb mijn jeugd doorgebracht in het kleine maar fijne dorp Dalem. Inmiddels woon ik alweer voor langere tijd in Lopik samen met mijn 2 super lieve kinderen, welke ik hieronder graag aan jullie voorstel.

Ik leef mijn droom en hou enorm van dit prachtige vak. Hopelijk mag ik dit bijzondere werk nog heel lang in goede gezondheid en vol energie uitvoeren en nog heel veel nieuwe mensen leren kennen en mijn passie met hen delen. Mensen blij maken met het werk wat je doet, dat wil toch iedereen!

Op Valentijnsdag 2014 overleed op veel te jonge leeftijd mijn lieve vader. Door zijn overlijden en de tijd die wij hebben meegemaakt tijdens zijn ziek zijn ben ik heel anders in het leven komen te staan, het heeft mij des te meer doen beseffen hoe belangrijk bijzondere momenten maar ook zeker bijzondere beelden zijn in het leven. Ik geniet alleen maar nog meer van het leven, van de dingen die we hebben, die we krijgen en die we mee mogen maken met elkaar.

Soms hoe hard het leven ook kan zijn, en hoe verdrietig ook, er zit altijd weer iets moois in en daar moet je dan weer op bouwen. Ik hoop dat ik met mijn fotografie dan ook jullie een stukje herinnering mee kan geven van bijzondere momenten waar jullie weer op kunnen bouwen en met veel liefde, plezier en geluk op terug zullen kijken. Ik ben echt dankbaar dat ik dit prachtige beroep mag uitoefenen en hoop dit dan ook nog heel erg lang te mogen doen.

 

Typisch Yardena:

* Strand * Canon * Disneyland* Biefstuk * Genieten van het leven * Carpaccio..! * Dolce Gusto thee * Zomer aan zee * BBQ * Bloemen * Familie * Vrienden * Gek op mooie teksten * Instagram * Pinterest * Parijs * Blond Amsterdam *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is mijn prachtige dochter Jamilla.

Ik ben enorm trots haar moeder te mogen zijn.  Haar droom is te kunnen werken in Disneyland. Hiervoor studeert zij nu Event management. Ik hoop dat zij haar droom mag gaan leven en hierin al het geluk zal hebben wat ze hiervoor nodig heeft.

Maar bovenal, dat ze intens gelukkig zal zijn met alles wat ze doet en wat er op haar pad zal komen.

Ik ben enorm trots op wie zij is, wat ze doet en hoe zij haar leven leeft, ik had mij geen lievere dochter kunnen wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dit is Daley, en hij is met recht mijn grootste super held. Door wat tegenslagen in zijn gezondheid is zijn leventje tot nu toe niet helemaal over rozen gegaan. Maar niets staat hem in de weg en hij geniet van alles wat hij doet en kan doen, en ik…. ik geniet enorm van wie hij is, en wat hij allemaal doet. En daar ben ik bijzonder trots op.

Daley zijn grootste passie zijn uilen en roofvogels, het liefste zou hij er zelf wel een willen hebben maar daar is mama het nog niet helemaal mee eens…. En ook Daley is een enorm grote Disneyland fan. Wij gaan hier dan ook heel graag naar toe met elkaar als we de mogelijkheid hebben.

Later als hij groot is word hij valkenier, en dat is ook precies wat bij hem past. Ik hoop oprecht dat ook hij zijn droom kan en mag leven en dat zijn passie voor uilen en roofvogels blijft, want deze bijzondere dieren passen perfect bij dit bijzondere kind….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let’s meet Yuna!

Dit is onze uber knappe hond. Yuna is een akita inu en een belangrijk onderdeel binnen ons gezin.

Wij zouden haar niet meer kunnen missen, het is echt een schat! Yuna haar passie is slippers! Daar is ze gek op, en vooral om ze te slopen…

Van deze passie hoop ik dat die ooit nog eens over gaat en niet dat ze deze voor de rest van haar leven zal houden.

 

 

 

 

 

 

Ik zeg ENJOY, LIKE & (BE)LOVE(D). Voor nu. Voor altijd. En geniet van alle kleine dingen in het leven, want morgen kan alles anders zijn.

Liefs,