Bruidsfotografie

Er zijn verschillende pakketten mogelijk voor bruidsfotografie, de investering voor het basis pakket is €1250,-

Dit is inclusief BTW, 6 uur fotografie, reiskosten binnen Nederland, reistijd, een persoonlijke online gallery met nabestel mogelijkheden voor prints en producten, nabewerking van de bestanden en de foto's in hoge resolutie op USB. 

Geen bruiloft is het zelfde, en daarom maken wij altijd een offerte op maat aan de hand van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we al jullie wensen en mijn mogelijkheden voor jullie grote dag en vertel ik jullie alles over mijn werkwijze. 

Natuurlijk is het mogelijk de foto's van jullie grote dag in een prachtig handgemaakt trouwalbum te laten vewerken, in bijna alle pakketten is het album inbegrepen. Enkele voorbeelden van deze albums laat ik jullie uiteraard zien tijdens het gesprek.

Benieuwd naar meer? Neem dan contact op!

Indoor & Outdoor

Een indoor of outdoor reportage is al mogelijk vanaf €175,- 

Hierbij inbegrepen zit reiskosten binnen Nederland, BTW, de gemaakte foto's in een persoonlijke online gallery, nabestelmogelijkheden binnen de gallery voor prints en producten en 5 digitale bestanden in hoge resolutie. 

Tevens is het ook mogelijk een prachtig album te laten maken van jullie reportage. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over!

Shop & Design

De tarieven die wij hanteren voor Shop & Design fotografie zijn volledig afhankelijk van de wensen van u als klant.

Wij bespreken van tevoren alle wensen, uitvoeringen en mogelijkheden binnen de Shop & Design fotografie. Aan de hand hiervan zult u een offerte op maat van ons ontvangen.

Neem voor alle informatie en mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier of per telefoon. 

De investering